Lisa Jansen

Het is alsof ze stiekem in mijn hoofd keek en daar precies uit wist te halen wat ik wilde, maar dan nog twintig keer zo mooi. Alles, letterlijk ALLES klopt wat ze heeft ontworpen. De kleuren, de fonts, de website, de illustraties die ze maakte en de combinatie van dit alles.

Lisa Jansen | Big Vegan Sister

Read More
Bowie Barbiers
Uitgesproken Queer

Bowie heeft een geheel eigen, uitgesproken stijl die ze in al haar werk laat doorstromen. Bowie's stijl is eigenzinnig, maar toch zonder opsmuk. Daarnaast is Bowie een hele betrouwbare ontwerper die zich zo goed mogelijk inzet om jouw doel tot uiting te laten komen.

Steff Geelen | Uitgesproken Queer

Read More
Bowie Barbiers
Bieslook Karavaan

Bowie is gestart met beperkte input van ons en heeft er een indrukwekkend en tof design van weten te maken, wat precies aansluit bij de muziek die wij maken en de muzikanten die wij zijn. Het proces verliep heel soepel, met een duidelijke communicatie en planning, top!

Sanderine van Odijk | De Bieslook Karavaan

Read More
Bowie Barbiers
MARRILOU LOUWAARD

Bowie heeft al van alles uitgedacht voordat je daar zelf überhaubt aan hebt kunnen denken. Ze speelt perfect in op je wensen en weet je van de juiste adviezen te voorzien zodat jouw brand één groot succes wordt.

Marrilou Louwaard | De Vrouwenkamer

Read More